Naravoslovni in tehnični dnevi

Za vas lahko pripravimo tehniški ali naravoslovni dan na željeno temo pri nas, še raje pa na vaši šoli, saj smo za večje skupine mi prostorsko precej omejeni. S slednjim vam zmanjšamo organizacijske zaplete in bolj oddaljenim šolam omogočimo prihranek pri stroških prevoza.

Sama izvedba tehniškega ali naravoslovnega dne je običajno sestavljena iz dveh sklopov – naravoslovnih poskusov in delavnice. Pri poskusih učenci v parih potujejo med različnimi “otoki” s poskusi, samostojno izvedejo eksperimente, pri tem pa pridobljeno znanje utrdijo z izpolnjevanjem učnega lista. Na delavnici učenci lahko izdelajo izbran tehnični izdelek, ki ga kasneje nesejo tudi domov, izvedejo obširnejši naravoslovni poskus in spoznajo znanstvene metode dela, s pomočjo LEGO education kompletov pa se lahko seznanijo z raznimi mehanizmi ter na novo obravnavajo ali utrdijo že obravnavano temo.

Priporočamo izvedbo 2 do 5 urnega dneva dejavnosti (1 ura = 45 min), temo in ostale podrobnosti pa določimo v dogovoru z vami.

Krajši nabor delavnic najdete v PRILOGI, za več informacij ali če bi vam prav prišla naša pomoč pri organizaciji dneva dejavnosti, nas pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje na info@e-hisa.si.

Prijava na e-Hišine novice

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v e-Hiši?
Za vse, ki želite spremljati, kaj se bo dogajalo pri nas in kaj
počnemo, smo pripravili elektronske novice, ki jih pošljemo
prek Mailchimpa na vaš e-naslov.

*obvezna polja