Naravoslovni in tehniški dnevi za OŠ

Za vas lahko pripravimo tehniški ali naravoslovni dan na željeno temo pri nas, še raje pa na vaši šoli. Z obiskom vaše ustanove vam zmanjšamo organizacijske zaplete in bolj oddaljenim šolam omogočimo prihranek pri stroških prevoza.

Sama izvedba tehniškega ali naravoslovnega dne je običajno sestavljena iz dveh sklopov – naravoslovnih poskusov in delavnice. Pri poskusih učenci v parih potujejo med različnimi “otoki” s poskusi, samostojno izvedejo poskuse, pri tem pa pridobljeno znanje utrdijo z izpolnjevanjem učnega lista. Na delavnici učenci lahko izdelajo izbran tehnični izdelek, ki ga odnesejo tudi domov, izvedejo obširnejši naravoslovni poskus in spoznajo znanstvene metode dela, s pomočjo LEGO® Education kompletov pa se lahko seznanijo z raznimi mehanizmi in osnovami robotike ter programiranja in utrdijo že obravnavane teme.

Priporočamo izvedbo 2 do 4 urnega dneva dejavnosti (1 ura = 45 min), temo in ostale podrobnosti pa določimo v dogovoru z vami.

Krajši nabor delavnic najdete v PRILOGI, za več informacij ali če bi vam prav prišla naša pomoč pri organizaciji dneva dejavnosti, nas pokličite ali pa nam pošljite povpraševanje na info@e-hisa.si.

E-VSEBINE

Za lažjo izvedbo pouka na daljavo, pa tudi za popestritev in nadgraditev običajnih učnih ur, smo za vas pripravili e-vsebine.

UTRINKI IZ NAŠIH DELAVNIC

Prijava na e-hišine novice

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v e-hiši?
Za vse, ki želite spremljati, kaj se bo dogajalo pri nas in kaj
počnemo, smo pripravili e-novice, ki jih pošljemo na vaš e-naslov.

*obvezna polja