FESTIVAL ZNANOSTI NOVA GORICA 2018

(5. IN 6. OKTOBER 2018) je uspešno za nami!

 

e-Hiša, novogoriška hiša poskusov, ki deluje pod okriljem Mladinskega centra Nova Gorica je tudi letos, z namenom promocije pomena znanosti, naravoslovja in tehnike ter prizadevanjem, da ponudi javnosti priložnost, da se sreča z znanostjo in znanstveniki od blizu v sproščenem okolju, organizirala že šesti Festival znanosti Nova Gorica.

Festivala se je v dveh dneh udeležilo več kot 2000 obiskovalcev, kar pomeni, da si obiskovalci želijo več takih dogodkov ter vsebin.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki so na kakršenkoli način pripomogli k uspešni izvedbi festivala in nam dali zagona za naslednji festival. Hvala vam!

Se vidimo na Festivalu znanosti Nova Gorica 2019!

Slike ter video posnetke iz FZNG 2018 si lahko ogledate v naši galeriji, spremljate pa nas lahko tudi na naši Facebook strani festivala, kjer objavljamo vse aktualne novice.

 

Petek, 5.10.2018


Znanstveni šov Dr. Molecula v dvorani Osnovne šole Milojke Štrukelj Nova Gorica (Delpinova ulica 7, 5000 Nova Gorica, vhod z Rejčeve ulice) in Predavanja v planetariju

Prikaži več

Sobota, 6.10.2018


Znanstveni šov Dr. Molecula v dvorani Osnovne šole Milojke Štrukelj Nova Gorica (Delpinova ulica 7, 5000 Nova Gorica, vhod z Rejčeve ulice)

Prikaži več