Zadnjič urejeno: 7. 6. 2023

Med letošnjimi poletnimi počitnicami e-hiša ponuja Znanstveno počitniško varstvo (ZPV) malo drugače. Junija (takoj po koncu šole) in v začetku avgusta bo krajša izvedba ZPV-ja potekala dopoldan, v prostorih Mladinskega centra Nova Gorica (Bazoviška ul. 4, Nova Gorica).

Znanstveno počitniško varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 5. razreda in bo potekalo v treh DVODNEVNIH terminih:

 • 1. termin: 26. 6. 2023 in 27. 6. 2023 (2 dni)
 • 2. termin: 28. 6. 2023 in 29. 6. 2023 (2 dni)ODPOVEDANO!
 • 3. termin: 9. 8. 2023 in 10. 8. 2023 (2 dni) – ni več prostih mest

Otroci se bodo na Znanstvenem počitniškem varstvu (ZPV) spoznali z LEGO Education kompleti kock in jim vdahnili življenje s pomočjo računalniškega programa, si izdelali tehničen izdelek za domov in spoznali, da sta znanost in učenje lahko zabavna.

PROGRAM* IN DODATNI NAPOTKI

Možne so prilagoditve in spremembe programa. O spremembah boste pravočasno obveščeni na vaš e-naslov. Spremljajte tudi to stran, kjer bodo zabeležene vse morebitne spremembe.

V dokumentu PROGRAM VARSTVA MLADINSKI CENTER NOVA GORICA* si preberite potek predvidenih dejavnosti celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica (Mladinski center Nova Gorica si pridružuje pravico do spremembe programa).

 • V JUNIJU (1. in 2. termin) bodo dejavnosti Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV) potekale dopoldan od 9:30 do 11:30 (2 h). Otroci morajo biti na Mladinskem centru najpozneje 5 minut pred pričetkom ZPV! Otroci vključeni v celodnevno Počitniško varstvo, lahko pridejo v varstvo na Mladinski center od 7:00 dalje.
  Za otroke v celodnevnem varstvu bo v popoldanskih urah, omogočen obisk bazena (26. 6. in 28. 6.). Če se za obisk bazena ne boste odločili, morajo otroci domov pred kosilom, ker se bodo dejavnosti v sklopu varstva Mladinskega centra odvijale na bazenu.
 • V AVGUSTU (3. termin) bodo dejavnosti Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV) potekale v sredo (9. 8.) in četrtek (10. 8.) dopoldan od 9:30 do 11:30 (2 h). Otroci morajo biti na Mladinskem centru najpozneje 5 minut pred pričetkom ZPV! Otroci vključeni v celodnevno Počitniško varstvo, lahko pridejo v varstvo na Mladinski center od 7:00 dalje.
  Obisk bazena v avgustovskem terminu ZPV ni možen!
 • Po koncu programa Znanstvenega počitniškega varstva se bo otroke razporedilo glede na izpolnjen obrazec »Odhod otrok iz počitniškega varstva«:
  • Če otroci po zaključenih dejavnostih Znanstvenega počitniškega varstva ne bodo vključeni v celodnevno varstvo Mladinskega centra Nova Gorica, bodo odšli domov pred kosilom, neposredno iz Mladinskega centra (bazoviška ul. 4), glede na izpolnjen obrazec »Odhod otrok iz počitniškega varstva«
CENA
 • 30,00 € na otroka – 2 dni dejavnosti ZPV
  (Cena vključuje dva dneva dejavnosti ZPV. Brez kosila, brez bazena in brez celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica)
 • 50,00 € na otroka – 2 dni dejavnosti ZPV + kosilo + celodnevno varstvo
  (Cena vključuje 2 dneva dejavnosti ZPV, kosilo, vstop na bazen v juniju in celodnevno varstvo od 7.00 do 16.15 – kombinacija s Počitniškim varstvom Mladinskega centra Nova Gorica)
 • Če je vaš otrok že vpisan na celodnevno varstvo MC Nova Gorica in ste se uspešno prijavili tudi na ZPV, dodatno doplačate le dejavnosti ZPV (30,00 € na otroka).
DOVOLJENJA in IZJAVE


* Število mest je omejeno. V primeru premajhnega vpisa, si pridržujemo pravico do odpovedi Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV) – v tem primeru vam vplačano prijavnino vrnemo na vaš TRR. V primeru odpovedi udeležbe otroka na Znanstvenem počitniškem varstvu po opravljenem plačilu vam zneska ne vrnemo, razen, če do odpovedi pride zaradi višje sile (bolezni, nesreče, smrti). V primeru višje sile, vam bomo po predhodnem obvestilu znesek plačila vrnili na vaš TRR.

Pridružujemo si pravico do spremembe programa in urnika Znanstvenega počitniškega varstva in programa Počitniškega varstva Mladinskega centra Nova Gorica. Prijava na ZPV je uspešna ko dobite od nas potrditeveno sporočilo. Rezervacija mesta je dokončna po plačilu.