Zadnjič urejeno: 22. 6. 2022

Tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami bomo poskrbeli, da otrokom ne bo dolgčas. Ponovno ponujamo dva termina Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV). Julija bo 5 dnevni termin, avgusta pa 4. dnevni. ZPV bo v prostorih Xcentra, vozlišča ustvarjalnih praks (Delpinova ul. 20, Nova Gorica), kjer domuje e-hiša.

Znanstveno počitniško varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 5. razreda in bo potekalo v dveh terminih:

 • od 18. 7. 2022 do 22. 7. 2022 (5 dni)polno!
  Za vpis na čakalno listo pišite na info@e-hisa.si
 • od 16. 8. 2022 do 19. 8. 2022 (4 dni)

Otroci bodo na Znanstvenem počitniškem varstvu spoznali, da sta znanost in učenje lahko zabavna. Spoznali se bodo z dinozavri in drugimi živalmi iz pradavne preteklosti tako, da jih bodo sestavili iz LEGO kock in jim vdahnili življenje s pomočjo računalniškega programa, oblekli si bodo laboratorijsko haljo, se postavili v vlogo znanstvenikov in eksperimentirali, izdelali si bodo tehničen izdelek za domov in še veliko več.

PROGRAM* IN DODATNI NAPOTKI

Možne so prilagoditve in spremembe programa. O spremembah boste pravočasno obveščeni na vaš e-naslov. Spremljajte tudi to stran, kjer bodo zabeležene vse morebitne spremembe.

V dokumentu PROGRAM VARSTVA MLADINSKI CENTER NOVA GORICA* si preberite potek predvidenih dejavnosti celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica (Mladinski center Nova Gorica si pridružuje pravico do spremembe programa).

 • Otroke, vključene v Znanstveno počitniško varstvo, bomo vedno prevzeli na Mladinskem centru Nova Gorica (Bazoviška 4).
 • V JULIJSKEM TERMINU (5 dni) bodo dejavnosti Znanstvenega počitniškega varstva trajale v ponedeljek od 8.30 do 11.30 (3 h), v sredo, četrtek in petek pa od 8.00 do 11.00 (3h).  Otroci morajo biti na Mladinskem centru najpozneje 15 minut pred uro začetka varstva! Otroci vključeni v celodnevno Počitniško varstvo, lahko pridejo v varstvo na Mladinski center od 7.00 dalje.
  POMEMBNO! V torek 19. julija bodo otroci odšli v adrenalinski park k Soči, kjer bodo dejavnosti do 13. ure. Otroci potrebujejo športna oblačila in obutev in sončno kremo. Kosilo bo ob 13h. Otroci morajo biti na lokaciji Mladinski center najpozneje ob 8.30.
  Za otroke v celodnevnem varstvu bo v popoldanskih urah, omogočen obisk bazena. Če se za obisk bazena ne boste odločili, morajo otroci domov pred kosilom ali takoj po kosilu, ker se bodo dejavnosti v sklopu varstva Mladinskega centra odvijale na bazenu.
 • V AVGUSTOVSKEM TERMINU (4 dni) bodo dejavnosti Znanstvenega počitniškega varstva trajale v torek, sredo in petek od 9.00 do 12.00 (3 h). Otroci morajo biti na Mladinskem centru najpozneje 15 minut pred uro začetka varstva (8.45)! Otroci vključeni v celodnevno Počitniško varstvo, lahko pridejo v varstvo na Mladinski center od 7.00 dalje.
  POMEMBNO! V četrtek 18. avgusta bodo otroci odšli v adrenalinski park k Soči, kjer bodo dejavnosti do 13. ure. Otroci potrebujejo športna oblačila in obutev in sončno kremo. Kosilo bo ob 13h. Otroci morajo biti na lokaciji Mladinski center najpozneje ob 8.30.
 • Po koncu programa Znanstvenega počitniškega varstva se bo otroke razporedilo glede na izpolnjen obrazec »Odhod otrok iz počitniškega varstva«:
  • Če otroci po zaključenih dejavnostih Znastvenega počitniškega varstva ne bodo vključeni v kosilo, bodo odšli domov glede na izpolnjen obrazec »Odhod otrok iz počitniškega varstva« neposredno iz e-hiše (stavba Ekscentra, Delpinova ul. 20).
  • Otroci, ki bodo prisotni le na dejavnostih Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV) e-hiše (3 h), se lahko ob doplačilu odločijo še za kosilo. Po kosilu otroci odidejo domov glede na izpolnjen obrazec »Odhod otrok iz počitniškega varstva« iz stavbe, kjer bo kosilo.
  • Otroci prijavljeni v celodnevno varstvo (do 16.15), se bodo priključili skupini znotraj programa Počitniškega varstva Mladinskega centra Nova Gorica.
  • Obisk bazena je možen zgolj za otroke, vključene v celodnevno Počitniško varstvo Mladinskega centra Nova Gorica.
CENA
Julijski termin
 • 95,00 € na teden na otroka – samo dejavnost ZPV
  (Cena vključuje dejavnosti ZPV in vstop v adrenalinski park. Brez kosila, brez bazena in brez celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica)
 • 120,00 € na teden na otroka – dejavnost ZPV + kosilo
  (Cena vkjučuje dejavnosti ZPV, vstop v adrenalinski park in kosilo. Brez bazena in brez celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica)
 • 135,00 € na teden na otroka – dejavnost ZPV + kosilo + celodnevno varstvo
  (Cena vključuje dejavnosti ZPV, kosilo, vstop na bazen, vstop v adrenalinski park in celodnevno varstvo od 7.00 do 16.15 – kombinacija s Počitniškim varstvom Mladinskega centra Nova Gorica)
Avgustovski termin

Za avgustovski termin bomo pri plačilu prijavnine upoštevali 20 % popust ZA PROGRAM Znanstvenega počitniškega varstva, zaradi en dan krajšega varstva. V tem terminu ni možen obisk bazena.

 • 76,00 € na teden na otroka – samo dejavnost ZPV
  (Cena vključuje dejavnosti ZPV in vstop v adrenalinski park. Brez kosila, brez bazena in brez celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica)
 • 96,00 € na teden na otroka – dejavnost ZPV + kosilo
  (Cena vkjučuje dejavnosti ZPV, vstop v adrenalinski park in kosilo. Brez bazena in brez celodnevnega varstva v sklopu Mladinskega centra Nova Gorica)
 • 116,00 € na teden na otroka – dejavnost ZPV + kosilo + celodnevno varstvo
  (Cena vključuje dejavnosti ZPV, kosilo, vstop v adrenalinski park in celodnevno varstvo od 7.00 do 16.15 – kombinacija s Počitniškim varstvom Mladinskega centra Nova Gorica. V avgustovskem terminu obisk bazena ni možen!)
DOVOLJENJA in IZJAVE


* Število mest je omejeno. V primeru premajhnega vpisa, si pridržujemo pravico do odpovedi Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV) – v tem primeru vam vplačano prijavnino vrnemo na vaš TRR. V primeru odpovedi udeležbe otroka na Znanstvenem počitniškem varstvu po opravljenem plačilu vam zneska ne vrnemo, razen, če do odpovedi pride zaradi višje sile (bolezni, nesreče, smrti). V primeru višje sile, vam bomo po predhodnem obvestilu znesek plačila vrnili na vaš TRR.

Pridružujemo si pravico do spremembe programa in urnika Znanstvenega počitniškega varstva in programa Počitniškega varstva Mladinskega centra Nova Gorica.