Nakup LEGO Education kompletov

Ker v e-hiši, hiši poskusov menimo, da se otrok ali mladostnik največ nauči skozi lastno izkušnjo in ne s teorijo in razlago, smo se odločili da v svojo ponudbo vključimo tudi prodajo LEGO® Education kompletov, s katerimi že vrsto let izvajamo tečaje robotike za otroke in mladostnike.

Zakaj kupiti LEGO® Education komplet?
 1. Ker je učenje najbolj učinkovito, ko so otroci motivirani in vključeni v učenje.
 2. Ker imajo otroci priložnosti in sredstva za praktično raziskovanje in neposredno izkušnjo z učno vsebino.
 3. Ker se otroci naučijo več z igrivim učnim pristopom.
 4. Ker sta učenje in kreativnost močno povezana.
 5. Ker metodologija učenja z LEGO® Education kompleti temelji na procesu štirih korakov poimenovanih 4C:
  • povezovanje (Connect),
  • sestavljanje (Construct),
  • opazovanje (Contemplate),
  • nadaljevanje (Continue).

Ta proces ni toga, linearna struktura, temveč dinamičen proces, ki vključuje nepozabne učne izkušnje in zagotavlja učinkovito učenje.

Če se odločite za nakup LEGO® Education kompleta ali bi želeli več informacij, nas prosim kontaktirajte prek elektronskega naslova info@e-hisa.si ali nas pokličite na 051 350 384 ali 051 350 386.

Komplet lahko prevzamete v e-hiši, ki se nahaja v centru Nove Gorice, v stavbi Xcenter, na Mladinskem centru Nova Gorica ali pa vam ga pošljemo po pošti (stroški poštnine niso vključeni v ceno kompleta).

V e-hiši lahko kupite naslednje komplete Lego Education

LEGO SPIKE PRIME

Približajte mladostniku naravoslovje in tehniko s kompletom LEGO® Education SPIKE Prime 45678

Z znanstvenimi projekti, ki se navezujejo na tehniko, tehnologijo in programiranje bodo otroci doživeli, kako znanost oživi.​

Komplet LEGO Spike Prime je odlično orodje za spoznavanje znanosti, tehnologije, inženirstva ter umetniških in matematičnih veščin, ki jih označujemo kar z ang. kratico STEAM. S sestavljanjem in programiranjem LEGO Spike Prime modelov mladostnikom pomagamo razvijati njihove kreativne, socialne in izrazne spretnosti, predvsem pa jih spodbujamo da se ostrijo v kritičnem mišljenju in reševanju zapletenejših izzivov. Na tečaju LEGO Spike Prime bodo mladostniki spoznali in se na zabaven način naučili osnovnih znanj iz STEAM področja, skupnega dela in drugih veščin, ki so v 21. stoletju nujne za mlade radovedneže.

V škatli LEGO Spike Prime dobite vse potrebno za delo. Programska oprema za nadziranje vaših izumov se brezplačno pretoči iz spletne strani LEGO® Education.

Programiranje poteka v sodobnem programskem vmesniku, v programskem jeziku Scratch.

Če se odločite za nakup* LEGO Spike Prime kompleta ali bi želeli več informacij, nas prosim kontaktirajte prek elektronskega naslova info@e-hisa.si ali nas pokličite na 051 350 384 ali 051 350 386.

Komplet lahko prevzamete v e-hiši, ki se nahaja v centru Nove Gorice, lahko pa vam ga pošljemo tudi po pošti.


* Če imate naš bon ali kupon, nam pri nakupu to tudi sporočite. Kuponi se med seboj ne seštevajo. V primeru preklica naročila ali vračila izdelka, kupec plača stroške vračila blaga.​

Prijava na e-hišine novice

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v e-hiši?
Za vse, ki želite spremljati, kaj se bo dogajalo pri nas in kaj
počnemo, smo pripravili e-novice, ki jih pošljemo na vaš e-naslov.

*obvezna polja