Rojstni dan v e-hiši

DO NADALJNEGA PRAZNOVANJA V E-HIŠI NISO MOGOČA.
HVALA ZA RAZUMEVANJE.

Je pred vrati rojstni dan vašega otroka in mu želite pripraviti posebno doživetje? V e-hiši vam ponujamo ogled poskusov, ustvarjalno delavnico ter prostor za pogostitev. Rojstni dnevi potekajo ob koncih tedna, ko v Xcentru ni drugih aktivosti. Nujna je rezervacija terminov na info@e-hisa.si.

Praznovanje je primerno za otroke od 6. leta dalje. Rojstnodnevne prireditve organiziramo za skupine do 15 otrok (vključno s slavljencem). Med praznovanjem sta z otroci prvi dve uri dva usposobljena mentorja. Tretjo uro (med pogostitvijo) mora biti prisoten še vsaj eden od staršev/skrbnikov slavljenca, da poskrbi za pogostitev. Starši drugih otrok (povabljencev) ne morejo biti prisotni na rojstnem dnevu.

Praznovanja se odvijajo ob petkih od 16. do 19. ure, ko v Xcentru ni drugih dogodkov. Potrebna je predhodna rezervacija. Rojstnodnevni program poteka v prostorih e-hiše in Xcentra (delavnica, ogled poskusov, čas za pogostitev). Hrano in pijačo ter vse kar potrebujete za pogostitev priskrbite sami.

Na lokaciji vam je na voljo hladilnik (v 1. nadstropju). Vse ostalo, kar boste potrebovali (krožnički, vilice, nož, lončki,…), pa morate prinesti s sabo.

Cena in lokacija

Rojstni dan se odvija v stavbi Xcentra na Delpinovi 20 v Novi Gorici (poleg spomenika Edvardu Rusjanu). Za skupino do 15 otrok je cena rojstnodnevnega praznovanja 106 EUR. Plačilo je po predračunu, najpozneje 7 delovnih dni pred praznovanjem. DO NADALJNEGA PRAZNOVANJA V E-HIŠI NISO MOGOČA. HVALA ZA RAZUMEVANJE.

Rezervacije in dodatne informacije na info@e-hisa.si. Ob prijavi navedite željen termin praznovanja, ime in starost otroka, ki bo praznoval, da lahko ponudimo primerno delavnico in vam potrdimo datum praznovanja. Termin je dokončno potrjen (rezerviran), ko prejmemo plačilo.

Struktura prireditve

Do 2 uri (2 × do 60 min) programa (delavnica in ogled poskusov) + 1 ura ( do 60 min) za pogostitev. Časovnica je okvirna in se lahko malenkostno spremeni med samim praznovanjem. Za praznovanja so na razpolago samo termini, ko v Xcentru ni drugih aktivnosti.

  1. Sprejem in zbiranje otrok (16:00 do 16:15)
  2. Delavnica – do 60 min
  3. Ogled in preizkus poskusov v e-hiši – do 60 min
  4. Pogostitev, rajanje – do 60 min

DO NADALJNEGA PRAZNOVANJA V E-HIŠI NISO MOGOČA.
HVALA ZA RAZUMEVANJE.


Navedene cene so veljavne od 1. septembra 2019 dalje. V ceno je vključen DDV. Pridržujemo si pravico do odpovedi rezerviranega termina zaradi nepredvidenih dogodkov in takem primeru, bomo plačilo vrnili na vaš TRR.

Prijava na e-hišine novice

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v e-hiši?
Za vse, ki želite spremljati, kaj se bo dogajalo pri nas in kaj
počnemo, smo pripravili e-novice, ki jih pošljemo na vaš e-naslov.

*obvezna polja