Pametne igrače

Ustvarjalne igre in pametne igrače krepijo kakovosten miselni razvoj vsakega otroka. Najboljše igrače so tiste, ki spodbujajo otroško domišljijo in jih na zabaven način nekaj naučijo, jim pomagajo izboljšati finomotoriko ter koncentracijo in h katerim se otroci radi vračajo. V to skupino seveda spadajo kocke iz skupine LEGO Education, ki jih dobite tudi pri nas. Poleg serije LEGO Education vam ponujamo še izbran nabor igrač in družabnih iger, ki bodo vašemu otroku v izziv in zabavo.

Za odprodajo so na voljo ustvarjalne igre in pametne igrače, ki si jih lahko ogledate spodaj. Nakup je možen le prek predplačila na naš TRR.

Na info@e-hisa.si nam sporočite kateri artikel vas zanima in v najkrajšem možnem času bomo na vaš e-naslov poslali podatke za plačilo. Igrače boste nato lahko prevzeli v e-hiši (Delpinova 20, Nova Gorica).


e-hiša pametne igrače - škatla experimentov 1.0 in 2.0

Škatla eksperimentov 1.0 in 2.0

Je učni pripomoček in raziskovalni set, ki vsebuje vse potrebne materiale, navodila in razlage za zanimive in poučne poskuse. Škatla eksperimentov 1.0 vsebuje 20 poskusov, škatla eksperimentov 2.0 pa vsebuje dodatnih 20 poskusov.

26,00 €


e-hiša pametne igrače - x micro labirint

X Labirint micro v tulcu

Majhen labirint z zabavnimi ilustracijami, ki je lahko vedno pri roki za igro.

7,00 €


e-hiša pametne igrače - penaste sestavljanke različnih težavnosti happy cube

3D sestavljanka Happy Cube

Penaste kocke so sestavljene iz šestih koščkov v okvirju. Iz šestih koščkov sestavite kocko in jih potem ponovno vstavite v okvir. Več kompletov Happy Cube kock se lahko sestavlja v večja telesa. Različne barve in težavnostne stopnje. Primerno za 3+.

4,00 €


e-hiša pametne igrače - namizna igra katamino

Družabna igra Katamino pocket

Katamino je odlična miselna igra z več kot 500 ugankami! V družabni igri Katamino igralci sestavljajo lesene predmete tako, da zapolnijo polje določene velikosti. Vedno je možna in pravilna samo ena rešitev.

21,50 €


e-hiša pametne igrače - namizna igra Forrest

Družabna igra Forrest

Forest je preprosta igra, v kateri igralci poskušajo s pravilnim zlaganjem kartic, čimprej poiskati 7 enakih gozdnih bitij. Igralec, ki zbere največ sedmeric, je zmagovalec. Čudovita otroška igra, primerna tudi za potovanja. Starost: 6+.

12,00 €


e-hiša pametne igrače - namizna igra quixo

Družabna igra Quixo mini

Quixo spominja na igro štiri v vrsto, le da se pri njej že postavljeni znaki ves čas premikajo. Zato je potrebno pred vsako potezo dobro premisliti, kakšne posledice bo pustila na razporeditvi simbolov.

22,50 €


e-hiša pametne igrače - namizna igra quarto

Družabna igra Quarto mini

Quarto je premetena verzija igre štiri v vrsto. Vsak izmed kosov, ki ga postavljamo na polje, ima štiri različne lastnosti. Cilj igre je postaviti v vrsto štiri figure, ki si delijo eno izmed štirih lastnosti.

22,50 €


e-hiša pametne igrače - lesena 3d sestavljanka pteranodon

Lesena sestavljanka – pteranodon

Lesen 3D model pteranodona. Deli so vrezani v dve leseni plošči. Priložena so navodila. Za sestavljanje ne potrebujete lepila, ker se deli povezujejo z zarezami. Če se model uporablja aktivno, kot igračo, svetujemo, da dele zalepite.

5,00 €


e-hiša pametne igrače - lesena 3d sestavljanka pajek

Lesena sestavljanka – pajek

Lesen 3D model pajka. Deli so vrezani v dve leseni plošči. Priložena so navodila. Za sestavljanje ne potrebujete lepila, ker se deli povezujejo z zarezami. Če se model uporablja aktivno, kot igračo, svetujemo, da dele zalepite.

5,00 €


e-hiša pametne igrače - izdelaj sluz doma

Slime play gel – naredi svojo sluz

Zmešaj gel z vodo in v trenutku izdelaj barvasto sluz za igro. Sluz je varna za uporabo, brez koži škodljivih sestavin in varna za okolje.

6,00 €


e-hiša pametne igrače - lebdeča kroglica goki

Lebdeča kroglica – Goki

S pihanjem dosežemo, da žogica lebdi. S tem si predihamo pljuča in se učimo nadzorovati dih. Zabavno tudi kot predpriprava pri učenju pihalnih inštrumentov. Različne barve.

4,00 €


e-hiša pametne igrače - vrtavka

Vrtavka – Goki

Ko vrtavko zavrtimo, se barve se spremenijo. Vrtavka ima dolg pecelj za boljši oprijem, tako da so tudi manjši otroci uspešni pri vrtenju.

2,50 €


e-hiša pametne igrače - namizna igra logični labirint

Družabna igra Logični labirint

Mogočen duh varuje svoje zaklade v jami. Da bi si lahko prisvojili zaklad, morajo igralci najti pravo pot skozi skrivnostno jamo. Pustolovska igra za 2 do 4 igralce, s katero boste trenirali svoje opazovalne sposobnosti.

10,00 €


e-hiša pametne igrače - frizbi my roodi

Papirnati frizbi MyRoodi

Frizbi – leteči krožnik, ki ga najprej pobarvamo, nato pa si ga podajamo. Primeren tudi za notranje prostore. V paketu so 3 frizbiji.

8,00 €


e-hiša pametne igrače - žoga za sestavit footy

Footy sestavljanka

Foooty je komplet gradnikov, iz katerih lahko sestavite žogo, frizbi in številne druge oblike. Je inovativen konstrukcijski gradnik iz katerega lahko sestavite številne 3D oblike. Komplet vsebuje 10 gradnikov iz upogljive, a čvrste plastike.

15,50 €


e-hiša pametne igrače - solarni balon

Solarni-sončni balon

3 m velik balon je narejen iz posebenga materiala. Na eni strani ga odprete in vanj zajamete zrak. S priloženo vrvico zavežete in postavite na sonce. Sončna energija ga bo ogrela in kmalu se bo začel dvigovati.

7,00 €


e-hiša pametne igrače - skokice različnih barv

Skokice različnih barv

Zabavna igrača, ki bo prinesla veliko veselja in smeha! Skokico “Super Dome Popper” obrnete navzven, jo pritisnete ob mizo (da se ustvari vakum) in počakate da skoči.

1,00 €


Vse cene vsebujejo DDV in veljajo za en izdelek. Cenik je veljaven od 1. 1. 2023. Igrače bodo na voljo do razprodaje zalog. Nakup igrač je možen le prek predplačila na TRR. Osebni prevzem je možen vsak delovni dan po prehodnem dogovoru, na Delpinovi ul. 20 v Novi Gorici (Stavba Xcenter). Poštnina (le če igrače pošlje po pošti) se obračuna posebej.

Prijava na e-hišine novice

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v e-hiši?
Za vse, ki želite spremljati, kaj se bo dogajalo pri nas in kaj
počnemo, smo pripravili e-novice, ki jih pošljemo na vaš e-naslov.

*obvezna polja